VATRIOM

VATRIOM
Spectacol cu roboţi

Un spectacol original ce aduce în prim plan un excepţional light show futurist cu leduri, lasere, artificii şi efecte speciale CO2.

Concept spectacol

COSTUME

Costumele pun accent pe conceptul de inteligență artificială, având aplicate pe suprafața lor componente robotice. Măștile interactive, laserele, jocurile cu lumini, ledurile și efectele cu CO2, aduc în scenă lumea electronică. Aspectul electrizant și efectele speciale, dinamice, te conduc în altă lume.

COMPOZIȚIE

  • 2 personaje pe catalige
  • Costume unice
  • O imagine electrizantă
  • Efecte speciale vizuale
  • Arme cu CO2
  • Măști interactive sonor

CATALIGE

Combinații de materiale prețioase precum brocard, catifea și dantele brodate, alcătuiesc costumele imprimate cu motive florale specific stilului baroc. Imprimeuri aglomerate ce reproduc picturile clasice, abordate excentric și accesorizate cu perle și bijuterii bogate definesc costumațiile perioadei baroc.

Sinopsis

Prezenţa roboților VATRIOM la eveniment va exclude orice posibilitate ca publicul să fie cuprins de monotonie sau plictiseală. ldentitatea acestora va fi redată de măştile interactive la sunet și de vestimentaţia cu leduri RGB care are o coregrafie programată wireless. Roboții vor oferi publicului încântarea vizuală prin efecte speciale CO2 și arme cu scântei.

COREGRAFIE

Uneori tehnologia cucerește arta, însă roboții VATRIOM arată că îmbinarea celor două concepte oferă rezultate inimaginabile. Aceștia realizează momente remarcabile, desprinse din filme, dezvoltând și incitând imaginația spectatorilor prin imaginea lor galactică, prin jocurile de lumini și prin efectele speciale cu CO2.

UNICI

Pășește alături de ei într-o lume necunoscută unde totul este posibil. Unici prin costumație, accesorii, efecte speciale, concept și înălțime, roboții VATRIUM sunt puși la punct, până la ultimul detaliu.

CONCEPT

Totul a pornit de la dorința de a crea ceva unic în lume, diferențiiându-ne personajele de cele deja existente pe piață. Și da, am reușit! Încă de la prima schiță, până la materializarea ideii, am demonstrat că Famous Art este despre artă, creație, imaginație și unicitate.

Păreri despre spectacol

Neaşteptat de impresionant şi imposibil de omis. Am rămas plăcut surprinşi de jocurile de lumini şi de măieştria roboţilor.

Zilele Atrium Mall au prins viaţă şi culoare datorită acestor personaje. Pozele vorbesc de la sine, se pot observa detaliile cu care s-a lucrat şi sârguinţa artiştilor de la Famous Art.

Felicitări pentru cei 6 ani de Atrium şi pentru cât de frumos aţi sărbătorit! E pentru prima dată în viaţa mea când văd un robot plin de leduri! Super tare!!!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *