RUINELE ROMANE
Instalație de statui vivante

Statuile romane te transpun într-o altă lume încărcată de istorie, care te invită să descoperi arta arhitecturii.

Concept spectacol

COSTUME

Costumele artistelor sunt o reproducere a celor mai fascinante statui antice, ilustrând cu lux de amănunt un ansamblu reprezentativ al templului Portunus Roma.

COMPOZIȚIE

  • 3 statui romane
  •  stâlpi ionici
  • postament de 300 x 60 cm
  • decor interactiv
  • ansamblu reprezentativ al templului Portunus Roma
  • tablou vizual antic

MACHIAJ

Personajele sunt învăluite de o alură antică, fiind aplicată pe pielea acestora o nuanță de alb fildeș.  Machiajul artistelor este unul simplu, clasic, tocmai pentru a reda imaginea unei statui reale și a se integra în tabloul vizual dorit.

Sinopsis

O componentă specială a artelor arhitecturale este ilustrată în peisajul roman învăluit de pulberea statuiile vii. Ruinele Templului Roman fascinează prin apariție și comportament, iluzia optică a unor statuiete ce fac parte dintr-un ansamblu reprezentativ al antichității.

INTERPRETARE

Interpretarea prin ochii unei artiste: eu îi ofeream ei viaţă, iar ea îmi oferea mie frumuseţea și eleganţa ei. Am observat că odată ce nu m-am mai gândit doar la a sta nemişcată, ci la ce sunt prin intermediul statuii, a devenit mult mai uşor să dau viaţă acestui personaj.

DECOR

Un mod inedit de a pune în valoare evenimentul este decorul care se îmbină într-un mod spectaculos cu statuile umane Famous Art regăsite în prestația spectacolului.

ARTIȘTI

Artiștii consideră că interpretând personajele care au produs admirație atâtea veacuri, le oferă o privire de ansamblu a ceea ce însemnă să fii imortalizat într-o anumită perioadă de timp prin ochii unei statui.

Păreri despre spectacol

Nu stiu de unde au comparat dar sigur au DOI MAGNETI MARI care sunt pozitionati cu poli asemanatori unul spre altul….

Vă mulțumim pentru prezentările excepționale, fără să stăm pe gânduri o să vă recomandam și altor organizatori.

Mi-a plăcut foarte mult să colaborez cu tinerii din trupa Famous Art, mai ales fiindcă și ei sunt foarte dinamici, la fel ca și echipa noastră. Sunt talentați, plin cu idei, entusiasm și modestie cea ce privește munca/pasiunea lor. Au performanțe artistice incredibil de spectaculoase și bogate în cea ce privește vizualitatea.

Când am început colaborarea cu această echipă deosebită, am pornit din dorința de a aduce sătmărenilor spectacole excepționale, nemaivăzute in oraș. Am si reușit cu brio, Famous Art a încântat mii de sătmăreni cu performanțele artistice.

Vorbim despre ARTA! Descriem TALENTUL! Cunoastem DEDICAREA! Avem parte de UNICITATE! Acestea sunt darurile de care beneficiezi, odata ce ai colaborat cu FAMOUS ART!! O echipa minunata, oameni absolut superbi, profesionalism si show total!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *