STATUI VII ÎN LEVITAȚIE

STATUI VII ÎN LEVITAȚIE
Arta ce sfidează legile fizicii

Proiectul statuii umane în levitație a luat naștere datorită dorinței de a deconecta privitorul de realitate.

Concept spectacol

MACHIAJ

Machiajul este o prelungire a costumului, fiind realizat cu aceiași culoare a ținutei. Fiecare pată de nuanță sidefată are în spatele ei o poveste, un simbol.

COMPOZIȚIE

  • 3 personaje unice
  • Iluzie și magie
  • Costume creative
  • Concept spectaculos

COSTUME

În funcție de personaje, costumele sunt variate, fiecare artist având ținuta unică.  Ele întruchipează statui din mai multe aliaje: bronz, aur și argint. Acestea prezintă diferite activități în poziții statice.

Sinopsis

Toți ne-am dorit măcar o dată să oprească timpul. Pentru statuile în levitație acest lucru este posibil. Deși au un caracter uman bine definit, personajele te fac să analizezi minuțios tot ansamblu pentru a elucida misterul.

DETALII

Fascinantă și impresionantă prin ținută și prestanță, statuia în levitație cu misterul ce o învăluie, va atrage curioși doritori de fotografii, ca mai târziu, acestea să devină adevărate amintiri memorabile.

CONCEPT

Artistul mim stă nemișcat ore în șir, păcălind trecătorii prin iluzia unor statui reale. Spectatorii sunt fascinați și uimiți de poziția complexă pe care o abordează personajele.  Prin timpul îndelungat în care statuile umane levitează, se observă dedicația artiștilor de a oferi un spectacol vizual inedit.

MIȘCĂRI

În cea mai mare parte a timpului artiștii mimi oferă un impact vizual puternic prin levitație, schimbând pe parcursul actului poziția și mișcările feței. Toată activitatea se desfășoară întru-n mod lin care sunt create clipe de curiozitate.

Păreri despre spectacol

Nu stiu de unde au comparat dar sigur au DOI MAGNETI MARI care sunt pozitionati cu poli asemanatori unul spre altul….

Vă mulțumim pentru prezentările excepționale, fără să stăm pe gânduri o să vă recomandam și altor organizatori.

Mi-a plăcut foarte mult să colaborez cu tinerii din trupa Famous Art, mai ales fiindcă și ei sunt foarte dinamici, la fel ca și echipa noastră. Sunt talentați, plin cu idei, entusiasm și modestie cea ce privește munca/pasiunea lor. Au performanțe artistice incredibil de spectaculoase și bogate în cea ce privește vizualitatea.

Când am început colaborarea cu această echipă deosebită, am pornit din dorința de a aduce sătmărenilor spectacole excepționale, nemaivăzute in oraș. Am si reușit cu brio, Famous Art a încântat mii de sătmăreni cu performanțele artistice.

Vorbim despre ARTA! Descriem TALENTUL! Cunoastem DEDICAREA! Avem parte de UNICITATE! Acestea sunt darurile de care beneficiezi, odata ce ai colaborat cu FAMOUS ART!! O echipa minunata, oameni absolut superbi, profesionalism si show total!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *