STATUI GRECEȘTI
Iluzia statuilor ronde-bosse

Proiectul statuii umane în levitație a luat naștere datorită dorinței de a deconecta privitorul de realitate.

Concept spectacol

CONCEPT

Conceptul are rolul de-a crea un efect vizual neobișnuit, schimbând percepția individuală asupra realității aducând sentimentul occhiolism. Publicul percepe statuile ca transpunerea fantasticului în cotidian, autentic catharsis-ului.

COMPOZIȚIE

  • Înfățișează frumusețea arhitecturală
  • Mișcări suave
  • Decor viu
  • Impact vizual major
  • Pun realitatea la îndoială
  • Iluzie optică

ROL

Statuile vii servesc drept comitet de primire la petreceri tematice, festivale și evenimente elegante și rafinate. Invitații și spectatorii sunt entuziasmați de modul în care sunt întâmpinați, simțind în același timp apreciere și faptul că prezența lor la locație contează.

Sinopsis

Statuile aparent imobile surprind publicul prin mișcări line și o primire caldă. Acestea înfățișează frumusețea arhitecturală antică și oferă iluzia optică de bust ronde-bosse aflat pe o coloana ionică. Prin alăturarea makeup-ului fidel muzelor antichității, aspectul general simulează vechimea și trecerea timpului.

ARTIȘTI

 Artiștii au nevoie de foarte mult talent, capacitate de concentrare şi exerciţiu pentru a ajunge o “statuie” de succes. Aceștia trebuie să rămână nemişcați o lungă perioadă de timp, controlându-și fiecare mușchi al corpului, astfel au nevoie de autodisciplină de fier.

COSTUME

Costumul este realizat cu mare atenție, punând accent pe detalii și pe bustul personajului. Stâlpii ionici sunt zvelți, înalți, pe care se sprijină o bază, realizând iluzia optică și având un impact vizual major.

COREGRAFIE

Personajele stau nemișcate lungi perioade de timp, însă în unele momente își schimbă poziția și mimica feței, pentru a interacționa cu publicul. Astfel, fiecare gest elegant al artiștilor crează o atmosferă antică și rafinată.

Păreri despre spectacol

Nu stiu de unde au comparat dar sigur au DOI MAGNETI MARI care sunt pozitionati cu poli asemanatori unul spre altul….

Vă mulțumim pentru prezentările excepționale, fără să stăm pe gânduri o să vă recomandam și altor organizatori.

Mi-a plăcut foarte mult să colaborez cu tinerii din trupa Famous Art, mai ales fiindcă și ei sunt foarte dinamici, la fel ca și echipa noastră. Sunt talentați, plin cu idei, entusiasm și modestie cea ce privește munca/pasiunea lor. Au performanțe artistice incredibil de spectaculoase și bogate în cea ce privește vizualitatea.

Când am început colaborarea cu această echipă deosebită, am pornit din dorința de a aduce sătmărenilor spectacole excepționale, nemaivăzute in oraș. Am si reușit cu brio, Famous Art a încântat mii de sătmăreni cu performanțele artistice.

Vorbim despre ARTA! Descriem TALENTUL! Cunoastem DEDICAREA! Avem parte de UNICITATE! Acestea sunt darurile de care beneficiezi, odata ce ai colaborat cu FAMOUS ART!! O echipa minunata, oameni absolut superbi, profesionalism si show total!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *