STATUI VII DE EPOCĂ
PERSONAJE VENEȚIENE MISTERIOASE

Fii înconjurat de eleganța oferită de cele mai misterioase statui vii de epocă .

Concept spectacol

CARACTERISTICI

Statuile vii de epocă aduc spiritul carnavalului mai aproape, fiind conturate de măști venețiene și costume distinse. Tematica istorică introduce spectatorii în locul unde era pus accentul pe rafinament și pe eleganță.

COMPOZIȚIE

  • 6 personaje
  • Costume de epocă
  • Rafinament și eleganță
  • Momente remarcabile

COSTUME

Costumele sunt realizate de designerul vestimentar marca Famous Art, care a pus în valoare ținutele prin mixul de materiale, detalii dantelate și culori alese cu măiestrie.

Sinopsis

Mișcările subtile ale statuilor vii sunt puse în evidență de măștile impresionante care s-au păstrat în tradiția carnavalului de la Veneția. Costumele crează o atmosferă unică învăluită de o umbră de mister.

Spectacolele lor depăşesc graniţa dintre lumea pragmatică şi cea fantastică, iar prin puterea imaginaţiei reusesc să transforme şi să ilumineze vieţile oamenilor.

Iulia Iancupress

Sunt unice şi minunate, perfecţiunea lor iţi atestă seriozitatea produsului. Felicitări pentru alegerea făcută în promovare!

Adelina Sorinaspectator

Au fost de basm! Nu ştiu cum reuşesc să se deplaseze, dar au reuşit să o facă atât de graţios şi pe ritmul luminilor din rochiile lor.

Raluca Parfil
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Cuvintele tale reprezintă o recomandare

%d blogeri au apreciat: