REGATUL
Spectacol de fachirism

Cel mai complex spectacol cu foc, plin de efecte speciale, mixate și prezentate prin artele jongleriei, ale teatrului și ale coregrafiei.

Sinopsis

Adevăratul spectacol cu fachiri constă într-o explozie de efecte speciale mixate și prezentate prin artele jongleriei cu foc. Famous Art reușește să transpună definiția de adrenalină și suspans prin latura teatrală greu de găsit la alte spectacole de fachiri. Pentru a pune în evidență energia artiștilor în momentele spectacolului, se adaugă elemente dinamice cum ar fi: dansul cu gheare și umbre cu foc, jonglerie cu poi, staff, ardere pe piele, înghițit și scuipat de flăcări. Coregrafiile sunt complexe, tocmai pentru a se ridica la așteptările publicului.

Păreri despre spectacol

Înainte de decernarea premiilor, organizatorii au marcat ultima zi a festivalului cu un „Famous Fire Show”, un spectacol incendiar în adevăratul sens al cuvântului.

Famous Artpentru mine niște necunoscuți, dar nu și după seara de ieri. Un spectacol extraordinar cu foc, cu actori tineri și frumoși, plini de dorință de a da totul din ei, lucru care s-a și văzut în aplauzele de la final.

În urma cu doi ani, am cunoscut o trupă pentru care limitele par că nu există – şi spun asta la modul foarte pozitiv. Felicitări, Famous Art !!!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *