PHOTOBOOTH
apartul de fotografiat vintage

Un plus de clasic pentru un eveniment modern…

Concept

Design unic

Design-ul este diferit – se identifică după carecteristicile : unic, inedit, altfel; ”antic” – e cuvântul de bază ce caracterizează design-ul photobooth-ului nostru, de aici și denumirea de Famous Art Photo Booth

Fotografii la minut

Poze instant, calitative – avem o calitate fotografică de invidiat, în ciuda aparențelor unui aparat foto ce datează din 1800, acesta poartă în interior o tehnologie de ultimă oră care oferă publicului forografii printate instant, ce devin apoi amintiri cu o garanție de 100 de ani.

Tehnologie avansată

Photobootul folosește un program profesional care editează automat fotogafiile și le încarcă direct pe rețelele de soializare, astfel având un rol foarte important în viralizarea evenimentelor.

Păreri despre spectacol

Ne bucurăm pentru prezența voastră la Alba Mall, cu siguranță aportul dumneavoastră la evenimentul nostru, a făcut ca acesta să prindă culoare. Cei mai bucuroși de decorul paianjen au fost și cei mai pretențioși clienți, copiii.

Anda Bulbucan Marketing Manager Alba Mall

Halloween-ul nu ar fi fost la fel de spectaculos fără decorul asamblat. Obiectele reprezentative acestei sărbători au creat o atmosferă captivantă.

Istrate Codrutaspectator
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Cuvintele tale reprezintă o recomandare

%d blogeri au apreciat: