PĂPUȘI URIAȘE

Păpuşi uriaşe
Distracţie la superlativ

Excelente pentru orice tip de eveniment păpușile uriașe vin cu un strop de culoare şi bună dispoziţie.

Concept spectacol

ACCESORII

Ambele păpuși au accesorii pentru podoaba capilară, bărbatul purtând un joben mov, înconjurat de o panglică albă, iar femeia are codițele roz împletite spic, acoperite de o coroniță florară încântătoare.

COMPOZIȚIE

  • 2 personaje
  • 2 măieștri păpușari
  • Costume unice
  • Detalii incomparabile
  • Înălțimi spectaculoase

COREGRAFIE

Coregrafia prezentată de cele două personaje, se datorează măieștrilor păpușari, care de-a lungul timpului, au descoperit cum să lucreze cu păpușile la scară largă, realizând fiecare gest care stârnește zâmbete și voie bună.

Sinopsis

Fiindcă totul e mai ușor și mai frumos în doi, păpușile gigant pășesc împreună la orice pas, împărțind zâmbete celor care îi privesc. Veseli și îndrăgostiți, ei emană iubirea lor publicului, arătând cât de colorată poate fi viața.

COSTUME

Îmbrăcămintea viu colorată și accesoriile șic, se îmbină armonios într-o explozie de încântare vizuală. Hainele mov conturate cu detalii argintii și roz ale păpușii femeie se potrivesc perfect în tabloul paradelor, bărbatul păpușă având ținuta albastră.

DETALII

Detaliile lucrate intenționat la mărime foarte mare cum ar fi: mâinile, sprâncenele, buzele, au rolul de a stârni o energie pozitivă, aplauze, armonizând-se cu celelalte părți ale trupului.

ÎNĂLȚIME

Înălțimea remarcabilă a păpușilor uriașe este de trei metri jumătate fiecare. Responsabili pentru mișcările impresionante la o asemenea înălțime sunt măieștrii păpușari care te vor fermeca de la prima apariție a personajelor.

Păreri despre spectacol

Famous sunt o sursă inepuizabilă de idei şi ne bucurăm că îşi fac apariţia în momentele-cheie ale oricărui oraş, aducând un strop de fantezie, imaginaţie şi bună dispoziţie!

Avem în jurul nostru oameni a căror imaginație debordează și, mai mult, oameni care nu-și lasă ideile să vină și să treacă neobservate. Sunt oameni care te învăluie cu energia și creativitatea lor, sunt ca o gură de aer proaspăt în rutina noastră cotidiană.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *