OMUL OGLINDĂ

Omul oglindă
Personajul ce frapează realitatea

Proiectul Omul Oglinda a luat naștere din dorinței de a reflecta frumos din uratul și prezentul din trecut.

Concept spectacol

Frânturi de oglindă

Te uiți la el, dar te vezi pe tine în zeci de bucățele sparte de oglindă. Îți e greu să te recunoști? Vino mai aproape, nu îți fie frică, sunt doar frânturi din tine reflectate pe Omul Oglindă. Ești doar tu, un om perfect de imperfect, iar el este oglinda ta. Mereu se află în același loc și dispare doar atunci când vrei să fugi de tine. Niciodată nu îți vorbește, dar mereu te privește.

Costum

Costumul este realizat din bucăți de oglindă atent șlefuite a cărui suprafața este lucioasă, astfel încât se formează imaginea. De cele mai multe ori scopul oglinzii este de a fi folosită pentru întreținere personală, decor și arhitectură. Totuși, prin costumul realizat, arătăm faptul că se pot crea și povești cu acest obiect, care au trecut la nivelul realității. Deci da, Omul Oglindă chiar există!

Calitate

Calitatea este foarte importantă atât pentru noi, cât și pentru admiratorii noștri. Oferim tot ce este mai bun, tocmai de aceea, am avut grijă să lucrăm cât mai detaliat la costum, dar mai ales la concept. Omul Oglindă este un personaj unic, îndrăgit de public, în care cuvântul creație și-a pus amprenta.

Artă în stradă

Frumusețea Omului Oglindă constă în faptul că e atât de prietenos, inclusiv cu razele soarelui care se oglindesc de fiecare dată când personajul iese la plimbare. Trebuie să te oprești câteva clipe să admiri munca remarcabilă a designerului vestimentar, dar și pe omul din spatele personajului.

Sunet

Sunetul rezultat în urma pașilor Omului Oglindă este inconfundabil. Clinchetele se aud ușor, bucățile de oglindă lovindu-se unele de altele. Nu este un sunet țipător, deranjant, sau strident, ci unul lin care te face să te întrebi de unde provine. Fii atent cu ce este în jurul tău și o să îți dai seama de locul din care se aude mersul lui.

Reflexie

Este prietenos cu toți, chiar dacă atingerile oamenilor lasă urme pe pielea lui, chiar dacă vântul îi oferă praf și nimic mai mult. În fiecare zi se ridică, șterge tot ce a acumulat și lasă în urmă, punându-și un zâmbet pe față și multă iubire în suflet pentru viață, luând-o de la capăt.

La fel, dar unic

Omul Oglindă rămâne același, indiferent de câte persoane trec pe lângă el. Unic este omul care pășește spre personaj. Trăirile, emoțiile, experiența, sufletele, toate sunt unice, mai puțin Omul Oglindă. Așteaptă cu nerăbdare să fie observat, dar fiecare e prea ocupat să se privească pe el însuși prin el.

Păreri despre spectacol

Nu stiu de unde au comparat dar sigur au DOI MAGNETI MARI care sunt pozitionati cu poli asemanatori unul spre altul….

Vă mulțumim pentru prezentările excepționale, fără să stăm pe gânduri o să vă recomandam și altor organizatori.

Mi-a plăcut foarte mult să colaborez cu tinerii din trupa Famous Art, mai ales fiindcă și ei sunt foarte dinamici, la fel ca și echipa noastră. Sunt talentați, plin cu idei, entusiasm și modestie cea ce privește munca/pasiunea lor. Au performanțe artistice incredibil de spectaculoase și bogate în cea ce privește vizualitatea.

Când am început colaborarea cu această echipă deosebită, am pornit din dorința de a aduce sătmărenilor spectacole excepționale, nemaivăzute in oraș. Am si reușit cu brio, Famous Art a încântat mii de sătmăreni cu performanțele artistice.

Vorbim despre ARTA! Descriem TALENTUL! Cunoastem DEDICAREA! Avem parte de UNICITATE! Acestea sunt darurile de care beneficiezi, odata ce ai colaborat cu FAMOUS ART!! O echipa minunata, oameni absolut superbi, profesionalism si show total!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *