Concept spectacol

DETALII SPECIALE

Decorul cu aspect vintage este așezat pe o scenă de 80 cm. Suprafața cubului e luminată de LED-uri, formând iluzia unor rădăcini de copac, care vor crește, devenind un sprijin masiv pentru colivie.

COMPOZIȚIE

  • Elemente de gimnastică acrobatică
  • Elemente de balet
  • Impact vizual spectaculos
  • Costum magic
  • Machiaj fantastic

COSTUME

Alcătuit dintr-un mix de materiale delicate și culori nude, calde, plăcute ochiului, costumul impresionează prin delicatețea lui, îmbinându-se spectaculos cu numărul artistic. Pe suprafața ținutei sunt cusute bucăți de tutu și aplicații argintii.

Sinopsis

Acrobația în colovie se îmbină armonios cu muzica și dansul, elementele contopindu-se într-un moment artistic unic. Cu multă emoție și sensibilitate, artista interpretează coregrafia care conține elemente de gimnastică acrobatică și balet, rezultând un tablou artistic vizual spectaculos.

MACHIAJ

Unul dintre elementele care completează numărul artistic este machiajul special desprins dintr-o poveste magică. Rezultatul final este o operă de artă presărată cu sclipici și detalii fine. Machiajul se asortează cu ținuta artistei care interpretează momentul de contorsionism, oferind un cadru memorabil.

COREGRAFIE

Elementele de dans și acrobație atent aplicate și perfecționate în coregrafia momentului artistic, oferă o amintire fantastică. Atitudinea artistei dă savoare momentului și crează clipe unice în viața spectatorilor.

DECOR

Decorul este construit special pentru numărul artistei, fiind creată o colivie de dimensiuni mari în centru căreia se află un cerc prins unde se desfășoară momentul așteptat. Cadrul coliviei este de culoare albă, potrivindu-se cu costumul, această imagine oferă publicului un adevărat impact vizual de dimensiuni colosale.

Păreri despre spectacol

Este SENZATIONAL! M-a ţinut cu zâmbetul pe buze tot numărul şi m-a impresionat!

Flexibilitatea fără graniţe şi costumaţia de calitate dau dovadă de seriozitatea mărcii Famous Art.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *