MICKEY MOUSE
Personaj îndrăgit al copilăriei

Concept spectacol

COSTUMAȚIE

Pentru că este chemat la multe evenimente, Mickey Mouse are o garderobă vastă. Costumul clasic cu pantalonași roșii năzdrăvani, sacou negru și papion galben, îl alege de fiecare dată când vrea să descopere jocuri noi cu copiii. Mickey mai poartă diferite ținute elegante la evenimente speciale unde dorește să se asorteze cu invitații și locația.

COMPOZIȚIE

-1 personaj

-Costume remarcabile

-Atmosferă veselă

-Dans

-Mascotă care se comportă şi arată ca cea adevărată de la Disney

CARACTER

Cu urechile lui, Mickey ascultă fiecare dorință și întrebare a celor mici. Pentru că este mereu în preajma copiilor, știe cum să facă din cel mai mărunt gest, cel mai spectaculos lucru, stârnind multe zâmbete cucerîndu-i pe cei micuți. Uneori, cuprins de atâta iubire, se înroșește, fiind copleșit de acest sentiment frumos.

Sinopsis

Famous Art îți face cunoștină cu Mickey Mouse, cel mai faimos personaj din desenele copilăriei. Este foarte vesel și îndrăgit de prichindei. Pe obrajii lui îmbujorați sunt așteptați cei mai dulci pupici de la copilași.

ATITUDINE

Bucuros în jurul oamenilor mici și mari, Mickey Mouse e dornic de cât mai multe poze, pentru a oferi celor din jurul lui amintiri frumoase cuprinse într-o fotografie. Bineînțeles, cele din mintea și sufletu tuturor, nu se vor putea șterge prea ușor, rămânând momente unice.

COREGRAFIE

Pentru a dansa împreună cu copiii, Mickey imită mișcările simple ale acestora. Prichindeii sunt entuziasmați de atenția pe care mascota o oferă prin fiecare gest. Atâta bucurie se ascunde în lucruri mărunte! Cu siguranță cei mici își vor dori să îl revadă pe Mickey Mouse.

CREAȚIE

Deși Mickey Mouse este o replică a personajului de la Disney, artiștii Famous Art au creat o mascotă autentică, adăugând elemente originale precum mănușile Disney. Când vezi personajul în realitate rămâi fascinant de fiecare element gândit, creat și aplicat.

Păreri despre spectacol

Fiica mea a fost pur şi simplu absorbită de Mickey, nu am mai putut să o dezlipesc de el, iar acesta se comporta cu mult drag cu toţi copiii îmbrăţișându-i şi salutându-i.

Iustin Nechiforspectator

Datorită acestei mascote, am putut captura o sumedenie de zâmbete. Acestea apăreau atât pe chipurile celor mici cât şi a adulţilor odată ce îl observau pe Mickey Mouse apropiindu-se de ei.

Matei AndreiFotograf

Pe lângă alte variate şi sofisticate personaje, şi-a făcut apariţia şi Mickey Mouse, ridicându-se la nivelul acestora prin costumaţia extraordinară şi bine pusă la punct. Se poate vedea calitatea cu care a fost lucrat la acest personaj, detaliile precum mişcările lui şi sunetele pe care le scotea, seamănă foarte mult cu originalul de la Disneyland.

Cluj.compress
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Cuvintele tale reprezintă o recomandare

%d blogeri au apreciat: