MACHIAJE ȘI FACEPAINTING

MACHIAJ
Arta makeup-ului și a facepainting-ului

Linii modulate, buze conturate, ploaia de culori pigmentate, toate fac parte dintr-un peisaj ce pune în valoare trăsăturile modelului, fie ca vorbim de copii sau adulți.

Lucrăm cu tineri care şi-au încredinţat viaţa artei, ei fiind cei care aduc la viața personaje fascinante sau terifiante în pragul palpabilului.

Concept

FACEPAINTING

Avem o experienţă de ani de zile în facepainting, prin care am strâns zâmbetele și reacțiile prichindeilor, demonstrând că imaginaţia poate deveni realitate prin simplă mânuire a unui penson și a picturii pe față.

EFECTE SPECIALE

  • Divertisment
  • Creativitate
  • Dezvoltarea imaginației
  • Fantezie și magie
  • Efectele speciale
  • Sclipici
  • Accesoriile profesionale
  • Latex

MACHIAJ

Un machiaj perfect este acela care e în plină armonie cu trăsăturile chipului tău, este magia prin care makeup artistul reușește să aducă la suprafață atuurile tale și să estompeze defectele, astfel încât de oriunde ai privii, vei vedea un tablou echilibrat perfect.

Sinopsis

Folosim tehnici de makeup cinematografic, atât pentru facepainting, machiaje cu latex sau machiaje normale, deoarece sunt singura metodă prin care machiajul rezistă și arată impecabil, atât  în lumina reflectoarelor, pe platourile de filmare cât și la fotoshooting-uri.

AEROGRAF

Machiajul executat cu ajutorul aerografului, este unul special care se păstrează intact de la 16 la 20 de ore, neîncărcând chipul, ba chiar oferindu-i libertatea de a respira. Pentru evenimentele unde chipul trebuie sa arate perfect, folosim produse pe bază de apă, acestea oferă feței un aspect satinat, un aspect ca de porțelan.

PODIUM

În ceea ce privește machiajul de podium, acesta este menit să scoată la iveală în funcție de tema colecției designer-ului, fantezia, senzualitatea, ludicul, abstractul sau extravaganța, depinzând desigur de creativitatea make-up artistului.

MACHIAJ GLAMOUR

Noi propunem o temă mai sofisticată a machiajului glamour, cel pe care îl poti folosi la evenimente tematice, evenimente unde se pretează arta desenului în miniatură.

Păreri despre spectacol

Înainte de decernarea premiilor organizatorii au marcat ultima zi a festivalului cu un „Famous Fire Show”, un spectacol incendiar în adevăratul sens al cuvântului.

Famous Art, pentru mine niste necunoscuti dar nu si dupa seara de ieri. Un spectacol extraordinar cu foc, cu actori tineri si frumosi, plini de dorinta de a da totul din ei, lucru care s-a si vazut in aplauzele de la final.

În urma cu doi ani, am cunoscut o trupă pentru care limitele par că nu există – şi spun asta la modul foarte pozitiv. Felicitari Famous Art !!!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *