LIGHT WALKERS
Spectacol de teatru vizual

Personaje de basm elegante, ce emană o atmosferă magică, fiind înzestrate cu simțul frumosului.

Concept spectacol

CARACTERISTICI

Dincolo de aparențele fizice, rochie albă, ajurată și diafană, personajul radiază lumină, atât seara datorită luminilor, cât și ziua grație atitudinii. Pe lângă faptul că se plimbă la înălțime pe catalige, ziua se amuză împreună cu copiii cărora le plac baloanele de săpun.

COMPOZIȚIE

  • 3 personaje pe catalige
  • Machiaje spectaculoase
  • Coafuri elegante
  • Accesorii unice
  • Costume cu leduri multicolore

COSTUME

Costumele sunt realizate dintr-un material alb imaculat care sugerează pe lângă gesturile artiștilor, eleganță, grație, puritate. Rochiile sunt puse în evidență de leduri multicolore pentru a fermeca spectatorii. Ținutele sunt complete cu accesoriile unice de păr pe care personajele le poartă cu încredere.

Sinopsis

Un Light Walker este o figură elegantă, un personaj încântător, care nu e niciodată singur, fiind împreună cu surorile sale alături de care se amuză, se plimbă și își intensifică luminile și grația.

CATALIGE

Una dintre provocările unui Light Walker este să meargă pe catalige de 80 cm, având în același timp mișcări echilibrate și elegante. Prin repetiții, artiștii și-au însușit abilitatea de a păși fără probleme și la o astfel de înălțime, oferind un impact vizual uimitor.

PREZENȚĂ

Prezența unui Light Walker pe străzile orașului nu lasă pe nimeni indiferent, reușind să bucure copiii și să inspire admirație celor maturi. Tocmai un astfel de personaj  crează o atmosferă magică alături de oameni frumoși, bucurându-se împreună de sărbătoarea la care participă.

ARTIȘTI

Artiștii afirmă că sunt copleșiți de atenția pe care o primesc interpretând acest personaj. Aceștia trebuie să pună în valoare caracteristicile unui a Light Walker, să arate că personajul are maniere, că e înzestrat cu simțul frumosului și că simte fericirea la cele mai mărunte lucruri cum ar fi baloanele de săpun.

Păreri despre spectacol

Spectacolele lor depăşesc graniţa dintre lumea pragmatică şi cea fantastică, iar prin puterea imaginaţiei reusesc să transforme şi să ilumineze vieţile oamenilor.

Sunt unice şi minunate, perfecţiunea lor iţi atestă seriozitatea produsului. Felicitări pentru alegerea făcută în promovare!

Au fost de basm! Nu ştiu cum reuşesc să se deplaseze, dar au reuşit să o facă atât de graţios şi pe ritmul luminilor din rochiile lor.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *