ERA CATALIGELOR
PERSONAJE DE EPOCA PE CATALIGE

Descoperă momentele unice la înălțime oferite de artiștii pe catalige!.

Concept spectacol

CARACTERISTICI

Pentru a ilustra amploarea evenimentelor din epoca venețiană, Famous Art prezintă trei cupluri misterioase, cu ținute variate, colorate și accesorii rafinate.

COMPOZIȚIE

  • 6 personaje pe catalige
  • Machiaje remarcabile
  • Coafuri elegante
  • Accesorii rafinate
  • Costume de epocă

COSTUME

Costumele sunt realizate de designerul vestimentar marca Famous Art, care a pus în valoare ținutele prin mixul de materiale, detalii dantelate și culori alese cu măiestrie.

Sinopsis

Cu mișcări subtile, personajele pe catalige te introduc în lumea elegantă a Veneției, așteptând să descoperi detalii prețioase, materiale catifelate și o privire de ansamblu a unui eveniment cochet.

CATALIGE

Impactul vizual uimitor este redat de spectaculoasa înălțime a cataligelor de un metru a personajelor de epocă. Magia începe atunci când personajele pășesc într-un mod lin, elegant, încadrându-se într-o eră a rafinamentului.

PREZENȚĂ

Prezența impresionantă a atitudinii venețiene se resimte printre spectatori, fiind emanată de personajele cu costume de epocă. Totul este readus la viață prin detalii fine!

ARTIȘTI

Artiștii intră în pielea personajelor, susținând că la început este doar un instinct, însă după multă dedicare totul devine atât de real.

Păreri despre spectacol

Spectacolele lor depăşesc graniţa dintre lumea pragmatică şi cea fantastică, iar prin puterea imaginaţiei reusesc să transforme şi să ilumineze vieţile oamenilor.

Iulia Iancupress

Sunt unice şi minunate, perfecţiunea lor iţi atestă seriozitatea produsului. Felicitări pentru alegerea făcută în promovare!

Adelina Sorinaspectator

Au fost de basm! Nu ştiu cum reuşesc să se deplaseze, dar au reuşit să o facă atât de graţios şi pe ritmul luminilor din rochiile lor.

Raluca Parfil
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Cuvintele tale reprezintă o recomandare

%d blogeri au apreciat: