Bufoni regali
Spectacole de bufonerie

Aducem lumea visului la unison cu cea palpabilă, unde întruchiparea lucrurilor ireale stă la graniţa delicată dintre acestea.

Creăm spectacole de teatru ce îmbină arta gimnasticii cu cea a dansului, reușind împreună să transpună spectatorii într-o lume plină de mister, unde totul devine posibil şi în care pot descoperi apariţii neaşteptate, personaje ireale, numere de magie, jonglerii, acrobaţii, echilibristică pe monociclu, pantomimă şi dans.

Concept spectacol

ACT ARTISTIC

Bufonii, care pot fi în număr maxim de patru printre care și o bufoniță, inițiază momente unice de teatru interactiv cu publicul, jucându-se practic cu copilul din fiecare din noi.
Aceștia pot apela și la unele elemente opționale, care ajută la crearea momentelor artistice, precum coarda, baloane de săpun, poiuri colorate, monociclu, jonglerie și multe altele.

COSTUME

Bufonița poartă o rochiță vâlvoaie cu tutu și imprimeu complex într-o culoare vie, conturată de elemente simetrice albe și roșii. Cei trei bufoni au ținuta construită din două piese vestimentare, pantaloni și bluză, cu același imprimeu al fetei.

CARACTER

Temperamentul colorat al personajelor sunt o oglindă a costumelor acestora. Fiecare dintre bufoni este plin de viață și jucăuș, aceștia de multe ori din lucruri mici și improvizație garantând să facă atât chipul cât și sufletul să zâmbească.

SINOPSIS

Un grup senzațional și vesel crează momente hazlii și memorabile, modelul spectacolului fiind reprodus după activitatea desfășurată în curtea regală. Glumițele și strâmbăturile personajelor stârnesc o explozie de râsete și energie pozitivă.

Păreri despre spectacol

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *