Interviu cu liderii de echipe

Cum ai ajuns în familia Famous Art?

Povestea mea Famous Art-istică este chiar una cu totul şi cu cu totul img_9462specială. A început la sfârşitul tristului februarie 2016, când simţeam nevoia de o schimbare. Era acel moment când mă simţeam plafonată şi vroiam să mă arunc într-o lume necunoscută pentru a mă regăsi, să ies din zona mea de confort ca să fiu productivă şi inspirată.

Ne-am cunoscut online şi ne-am plăcut reciproc din primele replici. Am simţit din prima clipă că suntem suflete pereche. Am făcut schimb de contacte. M-a sunat şi am stabilit o întâlnire pentru ziua următoare. Ne-am văzut, am discutat şi am simţit acea scânteie între noi. Scânteie am zis? Pardon! A fost un ditamai firework! Şi din acea clipă nu ne-am despărţit!

Oxana – liderul echipei de creaţie, artist plastic și fotograf

img_9175

Ce te-a determinat să rămâi?

Sunt membru Famous Art de mai bine de un an jumătate și nu am de gând să mă opresc aici! Am rămas în echipa deoarece munca în Famous Art a însemnat pentru mine evoluție personală , evoluția noastră ca și companie de teatru. Faptul că ideile mele sunt aplicate și reprezintă scânteie pentru alte idei este unul din numeroasele motive pentru care imi este drag să creăm și să creștem împreună.

Tamara – lider echipa scenografie și garderobier

Care a fost drumul tău parcurs în Famous Art şi cum ai ajuns să fii lider de echipă?img_9250

Drumul nu a fost neapărat uşor. Pe alocuri a fost chiar spinos şi cu pietricele. Mult lucru, oboseală, nopți nedormite, însă petrecute împreună cu echipa, ne-au demonstrat că suntem un tot întreg şi că toţi din barcă vâslim către acelaşi mal, având un scop comun. Probabil caracterul meu de câștigător amestecat cu cel de “războinic” inspiră încredere oamenilor care vin cu mine. O  dată ce mi-a fost încredințată o ramură separată a muncii noastre, mă dedau acesteia în întregime, ducând-o până la capăt.

Alexei – lider echipa tehnică și GRIP

img_9303Ce calităţi trebuie să dezvolţi pentru a fi/deveni un lider bun?

Să exiști, să fii viu, să găsești soluții rapide…să… Cred, totuși, că un tipar exact nu există! Eu personal am muncit 24/24h, am crescut această firmă asemenea unui copil, am fost alături la primii pași, am fost alături când a căzut , am fost alături când a strălucit și am reușit ca orice mamă să-mi laud puiul în comparație cu ceilalți oriunde și prin orice mijloace. Am devenit un exemplu pentru ceilalți și prin asta am devenit lider, prin multifuncționalitate, empatie, strictețe uneori și răutate constructivă alteori.

Alexandra – design vestimentar și make-up artist

img_9279

Este viziunea şi motivaţia ta îndeajuns de mare, astfel încât să îi inspire pe ceilalți? 

Am încercat să fiu un exemplu pentru cei din jur, treptat am realizat că am devenit o inspirație pentru ei! În acest sens nu pot decât să fac o plecăciune și să mulțumesc. De altfel, de-a lungul anilor am intrat în contact cu mulți oameni deosebiți, îndeosebi tineri și mă simt norocos din acest punct de vedere. La rândul meu, am învățat atât de multe de la ei, au lăsat amprente pe sufletul meu, m-au șlefuit precum un diamant.

Cezar – lider artiști

img_9377Care ar fi cele mai mari provocări în munca ta?

Să-mi organizez timpul şi să-mi repartizez energia în aşa mod, încât să reuşeşc tot ce mi-am planificat ca să fiu productivă şi să dau randament. Gestionarea ideilor şi a modului de gândire diferit.

Să fac lucrurile calitativ şi autentic cred că e o provocare. Deşi omenirea susţine că perfecţiunea nu ar exista, noi timdem spre aceasta. Nimic nu iese pe „ușă” către client până nu este perfect.

Renata – lider coregrafie și cheerleader

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Cuvintele tale reprezintă o recomandare