Ce poți face Tu contează! Famous îți oferă posibilitatea să te afirmi și să creezi împreună cu noi lucruri cu adevărat minunate. Dacă ești creativ, talentat, perseverent și dornic să începi cu dreptul cariera ta, atunci ești persoana potrivită pentru Famous Art!

Suntem o echipă tânără, dinamică şi profesionistă, motivată de dorinţa de a excela şi de a oferi zi de zi cele mai bune servicii clienţilor noştri. Suntem oameni simpli cu studii diferite în diferite domenii: teatru, design, grafică,  gimnastică, economie chiar și chimie, dar profesia noastra de bază este „Producători de zâmbete”.

Dacă vrei să ni te alături, completează formularul de mai jos și pregatește-te de o călătorie magică!

Alatură-te echipei !

Ce poți învăța?

 • Teatru

  Prin teatrul eliminăm complexele, inhibiţiile, vulnerabilitățile, frica, timiditatea, şi alte etichete puse de cei cu iluzia superiorităţii.

 • Jonglerie

  „O erupţie a emisferei cerebrale drepte în programul celei stângi”. Prin jonglerie dezvoltam viteza de gândire, logica și creativitatea.

 • Acrobatie

  Sportul creşte concentrarea şi capacitatea de memorare, reglează echilibrul metabolic, menţine greutatea în limite normale, dezvoltă simţul estetic şi de creaţie, asigură plăcerea mişcării ritmate.

 • Makeup

  Un machiaj perfect este acela care e în plină armonie cu trăsăturile chipului tău, este magia prin care make-up artistul reușește să aducă la suprafață atuurile tale și să estompeze defectele.

 • Marketing

  Completăm teoria din cărți cu experiența dobîndită și cercetări continue. Creăm strategii de dezvoltare și promovare prin care să evoluăm, iar rezultatul căutat mereu conduce către cunoaștere, negociere și vânzare.